Tel: 0229 551 363

Verblijven

In de nacht gaan alle dieren in principe allemaal apart in een van de (tijdens de wintermaanden verwarmde) grote nachtverblijven 4.50m2,(meerdere honden van 1 baas uiteraard samen) zodat we er goede controle op hebben qua opeten van het voer, evt. ontlasting of andere bijzonderheden.

De volgende ochtend gaat het hele "circus" weer naar hun speelweiden, zodat wij de gelegenheid hebben om de nachtverblijven grondig schoon te spuiten met onze hogedrukinstallatie, iets wat iedere dag gebeurd omdat hygiëne en schoon het belangrijkste in een dierenpension zijn!!

Katten verblijven
Voor de katten geen stapelkooitjes of grote groepen bij elkaar (waar honden wel roedeldieren zijn, zijn katten veel meer op zich zelf ingesteld) maar ruime afgesloten binnen en buitenverblijven (7m2 per dier, voorheen hondenkennels), alwaar de dieren in principe alleen in verblijven (meerdere katten van een baas uiteraard samen), tijdens de drukke zomerperiode krijgt uw kat een nauwkeurig geselecteerd vakantie vriendje of vriendinnetje.

Ook deze verblijven worden uiteraard iedere dag verschoond, en voorzien van vers voedsel, water en ontlastingsbakken.

Zo, dan heeft u nu na het lezen en bekijken van deze impressie hopelijk een kleine indruk van het reilen en zeilen binnen dierenpension `t Schipperke wat niet wegneemt dat naar wij menen, u nog met eventuele vragen zit omtrent een en ander, nou bel ons gerust op of kom geheel vrijblijvend "live" een kijkje tijdens onderstaande openingstijden bij ons nemen, immers wij hebben geen geheimen! En een paar mooie plaatjes van spelende dieren zeggen ook niet alles. Ons motto is dan ook om er naar te streven om na u als eigenaar en eerste verzorger van uw huisvriend, een goede tweede verzorger te zijn!

We zullen dan ook nooit zeggen dat we de beste zijn, maar wel dat we ons best doen om het uw trouwe viervoeter zo goed als mogelijk naar de zin te maken.
Ook in ons pension gebeurd er wel eens wat, zoals er ook wel eens wat gebeurd met een groep spelende kinderen, want zo moet u onze opzet toch wel een beetje zien.

Tenslotte willen wij u er op wijzen dat uw huisvriend verplicht moet zijn ingeënt tegen alle in Nederland geldende inentingen eer hij/zij bij ons komt logeren (vraag uw dierenarts hiernaar).

Hopende u en uw huisvriend een keer in ons dierenpension te mogen begroeten verblijven wij.

Hoogachtend,