Verblijven

Honden 

In de nacht hebben alle honden een heerlijk eigen plekje in een van de grote nachtverblijven. Op deze manier houden we oog op de inname van voedsel, de ontlasting en eventuele bijzonderheden. De nachtverblijven zijn 4,5m2 per verblijf en zijn verwarmd tijdens de wintermaanden. Uiteraard kunnen meerdere honden van één baas samenblijven in een verblijf.

In de ochtend gaan alle honden naar hun eigen speelweiden toe om naar hartenlust te rennen, spelen en kuilen te graven. Dit geeft ons tegelijk de gelegenheid de nachtverblijven middels hogedrukinstallaties schoon te spuiten. Hierdoor waarborgen wij een hygiënische en schone slaapomgeving voor uw huisvriend.

Katten

Waar honden roedeldieren zijn, zijn katten veel meer op zichzelf ingesteld. Wij bieden dan ook ruime afgesloten binnen- en buitenverblijven van 7m2 per kat, waar de katten in principe alleen zullen verblijven. Uiteraard kunnen meerdere katten van een baas samen geplaatst worden. Tijdens de drukke zomerperiode krijgt uw kat een nauwkeurig geselecteerd vakantie vriendje of vriendinnetje.

De kattenverblijven worden iedere dag verschoond, en voorzien van vers voedsel, water en ontlastingsbakken.

Diensten

Dagopvang

Vakantie

Verblijven

Om in contact te komen met het team of te zien hoe honden genieten van hun verblijf in ons pension, volg ons op Facebook